به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، بهروز علیزاده ظهر یکشنبه در جلسه اعضای اتحادیه موسسات، مراکز و خانه های قرآن آذربایجان غربی با بیان این مطلب افزود: متاسفانه این منشور برعکس طرح جامع قرآنی از بدنه کارشناسی و گروه تخصصی برخوردار نیست که در صورت تصویب باید توسط افراد متخصص اجرا شود.
وی با اشاره به هدر رفت بودجه های قرآنی کشور بدون اینکه خروجی داشته باشد، گفت: در این راستا سازمان دارالقرآن کشور طرح جامع قرآنی ارائه کرد که متاسفانه بیش از دو سال در مجلس و هیئت دولت خاک خورد و تصویب نشد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان مراکز و موسسات قرآنی باید بصیرت و آگاهی نسبت به جریانها و فعالیتها داشته باشند، بیان داشت: درگیر روزمرگی شدن در فعالیتهای قرآنی و عدم آشنایی با تحولات قرآنی آفتی است که یک نسل توان جبران آن را نخواهد داشت.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی اظهار داشت: اتحادیه موسسات، مراکز و خانه های قرآن استان مرکز ثقل فعالیت های قرآنی است که دستگاههای اجرایی متولی باید با همکاری و هماهنگی سیاه نمایی ها، دروغ، ریا و تزویر را در جامعه از بین ببرند.
علیزاده با انتقاد از عدم توجه مسئولان به بزرگان و متولیان نهضت قرآن آموزی در کشور، افزود: متاسفانه هم اکنون نسل جدید به دلیل آگاهی کم از وضعیت حاکم بر جامعه و کمبود اطلاعات قرآنی از نبود متولی خاصی برای فعالیت های قرآنی انتقاد می کنند.
وی با بیان اینکه در واقع متولی خاصی برای ساماندهی فعالیت های قرآنی انجام یافته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر طرح، برنامه و آمار قابل استنادی در کشور برای ارزیابی میزان تاثیرگذاری فعالیت های قرآنی در اقشار مختلف مردم به صورت مستمر وجود ندارد.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در بدنه حاکمیتی دولت فعالیت های قرآنی در رده های پائین اولویت های اجرایی قرار دارند، خاطرنشان کرد: اعتبارات اضافی برخی دستگاهها، برای اجرای فعالیت های قرآنی اختصاص می یابد.
به گفته علیزاده، قرآن، محور فعالیت های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در جامعه اسلامی است ولی متاسفانه تا کنون در بدنه حاکمیتی دولت جایگاه قرآنی وجود ندارد که این امر منجر به تاسیس دارالقرآن در سازمانها و نهادهای مختلف شده است.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به توانمندی اداره کل تبلیغات اسلامی در ظرفیت سازی حوزه فعالیت های دینی و قرآنی، بیان داشت: متاسفانه از ظرفیت های ایجاد شده توسط این اداره سایر دستگاهها، به دلیل نداشتن بودجه و امکانات کافی بهره می برند.
علیزاده با انتقاد از اختصاص کل بودجه قرآنی کشور به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: در بدنه ادارات کل ارشاد اسلامی استانها تیم کارشناسی که بتواند در حوزه قرآن طرحها و برنامه هایی محتوایی ارائه و اجرا کند، وجود ندارد.
نظر شما